Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CANCELLED – Congres Paris Proof

4 juni 2020 @ 12:00 - 18:00

Gratis

Paris Proof en de bouw- en vastgoedsector

— Ivm mogelijke Corona besmetting wordt deze bijeenkomst

vanuit WHC niet bezocht! —

Het gaat niet snel genoeg, het moet sneller. Voor onze sector betekent dit dat de gebouwde omgeving een renovatiegolf nodig heeft om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Het Klimaatakkoord van Parijs was voor DGBC in 2015 al aanleiding een Deltaplan Duurzame Renovatie voor utiliteitsgebouwen en woningen te ontwikkelen. Het doel van het Deltaplan is om te werken aan een gebouwde omgeving die voor de energievoorziening niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen en geen CO2-uitstoot veroorzaakt. Daarmee wordt de gebouwde omgeving Paris Proof.

Op 4 juni organiseert DGBC in Rotterdam een congres over Paris Proof en de route hoe daar te komen.

WHC Consultancy is partner van DGBC en nodigt u uit om met een klein gezelschap (met gedeelde interesse) dit congres bij te wonen.
Nadien bestaat de mogelijkheid om met dit kleine gezelschap na te praten over de mogelijkheden, de DO’s en Don’ts etcetera.

Om u de mogelijkheid te bieden het traject SMART te maken, wordt door WHC aanvullend na het congres een  vervolgmeeting georganiseerd waaraan u kosteloos kunt deelnemen. Via deze weg zoeken we de diepte met elkaar op, zodat u met de juiste antwoorden terug kunt naar uw organisatie.

Wilt u mee naar dit interessante congres over verduurzaming of  de diepgang zoeken met elkaar in de vervolgmeeting,  stuurt u dan een bericht naar: info@whc-consultancy.nl of neem contact op met het bureau onder nummer 073-6412722

Gegevens

Datum:
4 juni 2020
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://verduurzaming.eu/2020/03/04/congres-paris-proof/

Organisatoren

DGBC
WHC

Locatie

Rotterdam, + Google Maps